Chutné a exotické brazilské stříbrné rybí filé je rychlý a snadný recept, který potěší vaše chuťové buňky. Ochutnejte lahodnou kombinaci rybího masa s jemnými bylinkami a citronovou šťávou. S receptem na brazilské stříbrné rybí filé se stane vaše večeře neodolatelnou lahůdkou!
Suroviny
- 4 ks stříbrných rybích filé
- 2 lžíce citronové šťávy
- 1 lžička mletého kmínu
- sůl a pepř podle chuti
- 2 stroužky česneku, nastrouhané
- 4 lžíce olivového oleje
- čerstvá petrželka na ozdobu
Postup
- Nejprve si připravíme marinádu smícháním citronové šťávy, kmínu, soli, pepře, nastrouhaného česneku a 2 lžic olivového oleje.
- Stříbrná rybí filé omyjeme a osušíme kuchyňským papírem.
- Filety potřeme připravenou marinádou a necháme je minimálně hodinu odležet v lednici.
- Po uvedené době rozpálíme zbylou olivový olej na pánvi a rybí filé z obou stran osmažíme dozlatova.
- Po upečení filé podáváme posypané nasekanou petrželkou.




