2. 9. 2025
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z čerstvého tresky
zdroj: Recepty 24/7

Užijte ‍si ​lahodný ceviche z čerstvého tresky s osvěžujícími citrusovými chutěmi. Tento tradiční peruánský ⁣pokrm je perfektním ‌způsobem, jak si pochutnat na rybí specialitě plné chuti a vitamínů. Nechte se okouzlit jednoduchostí a svěžestí tohoto receptu!

Suroviny:

  • 400g čerstvé tresky
  • 3 limetky
  • 1 červená cibule
  • 1 jalapeňo ⁢paprička
  • 1 Čerstvá paprika
  • 1/2 ⁣Čerstvý avokádo
  • Soľ⁣ a čerstvo namletý čierne korenie podľa chuti
  • Čerstvá korianderová vňať na ozdobenie

Postup:

  1. Mässo tresky‍ nakrájame na malé kocky a dáme do veľkej misky.
  2. Šťavu z limetiek vytlačíme nad mäsom a⁤ premiešame.
  3. Cibuľu nakrájame na tenké⁤ prúžky a⁣ pridáme k mäsu.
  4. Jalapeňo papričku nasekáme na jemné kúsky a pridáme ku kockám tresky.
  5. Papriku a avokádo nakrájame na malé kocky a tiež pridáme​ k mäsu.
  6. Pridáme soľ a čierne korenie podľa chuti a premiešame všetky suroviny.
  7. Pokryjeme misku a necháme ceviche odpočívať⁤ v chladničke aspoň‌ 30 minút, aby sa ‍chute preliali.
  8. Servírujeme ceviche ozdobené čerstvou koriandrovou vňaťou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *