4. 11. 2025
Autor: Hana Tobiášová
Ceviche z lososa s mango
zdroj: Recepty 24/7

Ceviche z lososa s mango je osvěžující a lahodný pokrm, který si zamilují všichni milovníci mořského jídla. Čerstvý losos spolu s osvěžujícím mangem vytváří dokonalou kombinaci chutí. Tento recept je ideální pro letní grilování nebo jako lehký oběd. Vyzkoušejte tento exotický pokrm a nechte se unést jeho jedinečnou chutí.

Suroviny

  • 350 g filetu z lososa
  • 2 zralá manga
  • 1 červená cibule
  • 1 čerstvá jalapeňo paprička
  • 1 limeta
  • Čerstvá koriandr
  • Soľ, korenie

Postup

  1. Lososa nakrájame na malé kocky a vložíme do misky.
  2. Mango olúpeme, vykrojíme dužinu a nakrájame na malé kocky.
  3. Cibuľu nakrájame na tenké krúžky, jalapeňo papričku nasekáme na drobné kúsky a pridáme k lososovi a mangu.
  4. Pridáme na jemno nasekaný koriandr a dochutíme soľou, korením a šťavou z limety.
  5. Dobre premiešame a necháme ceviche odpočívať v chladničke minimálne 30 minút pred podávaním.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *