16. 12. 2025
Autor: Dana Novotná
Hovězí na česneku a cibuli
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné‌ hovězí maso na česneku a cibuli, které se rychle připraví a ⁤jeho chuť ​vás ⁢okouzlí. Tento recept je skvělou volbou pro všechny ⁣milovníky česneku ⁢a cibule. Zkuste ho ještě dnes a užijte si exotické ⁢jídlo plné chuti a vůně! Suroviny

  • 600⁤ g hovězího masa (např.⁤ roštěnec nebo krkovička)
  • 4 ​stroužky česneku
  • 2 cibule
  • olej, sůl, pepř

Postup

  1. Maso očistíme a nakrájíme ‌na menší kousky.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm na drobné⁣ kousky krájený česnek a nakrájenou cibuli.
  3. Přidáme maso​ a restujeme,⁢ dokud nezezlátne.
  4. Přidáme ⁢trochu⁤ vody, ‌osolíme a opepříme podle chuti.
  5. Poté dusíme pod poklicí na⁣ mírném ohni, dokud ​maso hezky‌ nezměkne.
  6. Případně dochutíme a ⁢podáváme s přílohou podle vaší chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *