Hovězí s bramborovou kaší a koprem je tradiční české jídlo, které potěší chuťové buňky každého gurmána. Náš recept vám ukáže, jak připravit lahodné hovězí maso s křupavou bramborovou kaší a osvěžujícím koprem. Jediný kousek chleba a máte hotovo! Zkuste tento recept ještě dnes a pozvěte své blízké na skvělou večeři plnou chuti.
Suroviny
- 500g hovězího masa
- 500g brambor
- 1 svazek kopru
- sůl
- pepř
- máslo
- mléko
Postup
- Nejprve si připravíme hovězí maso, které nakrájíme na menší kousky.
- V hrnci s vroucí osolenou vodou uvaříme brambory a nasekaný kopr.
- V pánvi rozehřejeme máslo a na něm osmažíme nakrájené kousky masa. Dochutíme solí a pepřem.
- Uvařené brambory rozmixujeme s mlékem a máslem na kaši.
- Po uvaření masa a připravení bramborové kaše, podáváme hovězí pokryté bramborovou kaší a posypané nastrouhaným koprem.




