Vyzkoušejte lahodnou italskou cibulačku plnou⁤ chutí rajčat a bazalky.⁢ Tento​ recept je‌ jednoduchý, ⁣zdravý a skvělým způsobem, jak využít sezónních surovin. Vychutnejte si jedinečnou kombinaci chutí a připravte si doma tradiční italské jídlo‌ plné⁤ aroma. Nechte ⁢se unést vůní a chutí Itálie u vás ‍doma!

Suroviny

  • 4 velké cibule
  • 4 rajčata
  • Čerstvá bazalka podle ​chuti
  • 4 stroužky česneku
  • 4 lžíce​ olivového oleje
  • Sůl
  • Pepř

Postup

  1. Na pánvi​ rozehřejte‌ olivový ​olej. Nakrájejte cibule na tenké plátky a osmahněte ⁤je na pánvi dozlatova.
  2. Přidejte‌ nakrájený česnek‍ a rajčata nakrájená na kostičky. Smažte do měkkého stavu.
  3. Přidejte nasekanou bazalku a promíchejte. Osolte a opepřete dle⁢ chuti.
  4. Po chvíli nechte vše ​krátce⁢ propéct a hotovou cibulačku podávejte teplou s čerstvým chlebem‍ nebo jako přílohu k ⁢masu či‌ těstovinám.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *