Užijte si chuť pravé italské rajčatové pizzy s lahodnou mozzarellou a křupavým těstem. Skvělý recept na domácí párek, který si zamiluje celá rodina! Sledujte krok za krokem, jak připravit tu nejlepší italskou rajčatovou pizzu a užijte si skvělý večer plný chutí.
Suroviny
- 400 g kynutého těsta na pizza
- 200 g rajčatové omáčky
- 200 g mozzarelly
- 1 červená cibule
- 1 lžíce olivového oleje
- čerstvé bylinky podle chuti (bazalka, oregano)
- sůl a pepř
Postup
- Na pizzový plát dejte rozválené kynuté těsto.
- Rajčatovou omáčku rovnoměrně rozetřete na těsto.
- Mozzarellu nakrájejte na plátky a rozložte na omáčku.
- Cibuli nakrájejte na tenké kolečka a rovnoměrně rozetřete po pizze.
- Pizza ještě posypte čerstvými bylinkami, osolte a opepřete.
- Pizzu dejte péct do předehřáté trouby na 200 °C a pečte asi 15 minut, dokud nebude těsto zlatavé.




