27. 4. 2024
Autor: Eva Komárková
Italský rajčatový bruschetta s bazalkou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte náš recept na tradiční ⁣italské rajčatové bruschetta s bazalkou, které se stane skvělým občerstvením nebo lehkým jídlem. Jednoduché, osvěžující a⁤ plné chuti -​ skvělá volba pro letní večery s přáteli nebo jako rychlá svačina. Suroviny najdete snadno a příprava zabere jen pár minut. Užijte si autentickou italskou atmosféru ⁢s naším lahodným bruschetta receptem!

Suroviny

  • 4 plátky italského chleba
  • 4 velká rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • Čerstvá bazalka
  • Extra panenský olivový olej
  • Mořská sůl a čerstvě mletý černý pepř

Postup

  1. Na suché pánvi⁢ si opečte plátky italského chleba, dokud nebudou zlatavé a křupavé.
  2. Rajčata nakrájejte‌ na malé kousky a ⁣smíchejte s ‍nasekaným česnekem a jemně nasekanou bazalkou.
  3. Plátky ‍chleba potřete olivovým olejem a položte na ně‍ směs rajčat.
  4. Osolte a opepřete podle chuti.
  5. Své italské rajčatové bruschetta ozdobte ⁤lístky bazalky a ještě můžete zakápnout trochou olivového oleje.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *