Vyzkoušejte recept na jednoduchou⁣ marockou rajčatovou polévku‌ plnou lahodných koření a vůní. Tato tradiční ‌polévka je skvělou volbou pro chladné ‍večery ​a její příprava ⁣je snadná a rychlá.⁢ Podmanivá chuť rajčat a exotických‌ dochucovadel vás ⁤jistě⁤ nadchne! Nenechte si ujít tuto lahodnou marockou specialitu ‌a překvapte své chuťové ​buňky novými výrazy chutí. ​S ‍tímto receptem se stane vaření ‌radostí!

Suroviny

  • 800 g oloupaných rajčat
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 3 ⁢lžíce ⁢olivového⁢ oleje
  • 1 lžička mletého⁣ kmínu
  • 1 lžička mleté papriky
  • Špetka soli a kmínu
  • 500 ⁤ml zeleninového vývaru
  • Čerstvá nasekaná petrželka‍ na ozdobení

Postup

  1. Oloupaná ‍rajčata nakrájejte na kousky.
  2. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno.
  3. Na pánvi rozpalte olivový olej a⁢ osmažte cibuli a česnek asi 5 minut.
  4. Přidejte mletý ‌kmín a papriku ⁢a promíchejte.
  5. Přidejte‌ rajčata, zeleninový vývar, sůl a kmín a nechte vařit asi 15‍ minut.
  6. Polévku ⁢rozmixujte na hladkou konzistenci.
  7. Před podáváním ozdobte nasekanou ⁣petrželkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *