Pokus​ o přípravu tradičního iráckého receptu ⁢na jehněčí kubbu plné​ lahodných jemných koření. Tento⁣ chutný ​pokrm ⁣je skvělou ⁣alternativou k ‌tradičním jídlům a jistě potěší ⁤i ​ty nejnáročnější gurmány. Sledujte náš‍ jednoduchý recept a uvařte si kvalitní jídlo, které ‍potěší všechny⁢ vaše smysly.

Suroviny

  • 500g jehněčího mletého masa
  • 1 cibule, nasekaná
  • 2 stroužky česneku, nasekané
  • 1 šálek bulguru
  • 1 ‌lžíce mletého ⁤kmínu
  • 1 lžička mleté ​skořice
  • 1 lžička⁣ mletého‌ koriandru
  • sůl a pepř⁣ podle chuti
  • olivový⁣ olej

Postup

  1. Smíchejte jehněčí mleté⁢ maso, cibuli, česnek, bulgur a koření ⁢v ⁣míse. Dobře⁢ promíchejte.
  2. Formujte‍ směs v ⁤koule o velikosti hrášku a dejte‌ stranou.
  3. Na⁣ pánvi⁣ si rozpalte olivový olej a osmažte⁣ kubby z obou stran,​ dokud nejsou⁤ zlatavé.
  4. Podávejte​ s humusem, ⁤pitou nebo vařeným rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *