Vyzkoušejte tento​ tradiční Libanonský⁢ recept na Kibbeh, pikantní křupavé kousky plné chuti. Skvělý způsob, jak si dopřát originální kulinářský zážitek!.Navíc je jednoduchý k přípravě a skvěle chutná. Užijte si jedinečnou kombinaci mletého masa, bulguru a koření ⁢v podobě křupavých kousků Kibbeh.

Suroviny

  • 250 g jemně mletého hovězího masa
  • 1 cibule
  • 150 g ⁢bulguru
  • 1 lžička mletého⁣ kmínu
  • 1 lžička mleté skořice
  • 1/2 ‍lžičky mleté papriky
  • sůl a pepř podle chuti
  • olivový‍ olej

Postup

  1. Ve vhodné nádobě smíchejte ​bulgur s vařící vodou a nechte nabobtnat asi 10 minut.
  2. V míse smíchejte mleté maso, jemně nasekanou cibuli, kmín, skořici,‍ papriku, sůl‍ a ⁤pepř.
  3. Přidejte nabobtnalý bulgur a důkladně promíchejte.
  4. Vytvarujte z této směsi malé​ kulaté kousky.
  5. Rozpalte olej na‍ pánvi a smažte kibbeh dozlatova a křupava z obou stran.
  6. Hotové⁣ kibbeh servírujte s ⁣oblíbenými omáčkami nebo zeleninou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *