Připravte si domácí pikantní kimči polévku s názvem Kimchi jigae. Tato tradiční korejská specialita je plná chuti a pikantního koření. Sledujte náš recept a vychutnejte si lahodné asijské jídlo plné exotických chutí.

Suroviny

  • 250g kimči
  • 200g vepřové krkovice
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 zelená paprika
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička sriracha omáčky
  • 1 lžička sezamového oleje
  • 500ml vody nebo vývaru

Postup

  1. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, česnek a na plátky nakrájenou zelenou papriku.
  2. Přidáme na kostičky nakrájenou krkovici a restujeme dozlatova.
  3. Přidáme nakrájené kimči a vaříme 5 minut.
  4. Přidáme vodu nebo vývar, sójovou omáčku, cukr, srirachu a vaříme dalších 15 minut.
  5. Před podáváním dochutíme sezamovým olejem a můžeme servírovat s rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *