16. 9. 2025
Autor: Dana Novotná
Knedlo-vejarsky specialita s vajickem
zdroj: Recepty 24/7

Užijte⁢ si tradiční ‍českou specialitu s ⁢vajíčkem – knedlo-vejarskou ⁢specialitu, která vám zaručí sytou a chutnou⁢ chuťovou ⁢explozi. S⁢ naším receptem ‌na⁢ knedlo-vejarskou specialitu budete mít výborné ⁢jídlo na talíři během chvíle. ‍Nechte se unést⁣ lahodnými ⁢chutěmi této jednoduché, avšak lahodné pokrmy.

Suroviny

  • 4 vajíčka
  • 250g hrubé⁤ mouky
  • 250g brambor
  • Soľ

Postup

  1. Brambory uvaříme, oloupeme a rozmačkáme na těsto.
  2. Přidáme mouku a soľ a⁤ vytvoříme hladké těsto.
  3. Uvaříme v⁤ osolené ⁤vodě ⁤vejce ⁢natvrdo.
  4. Z těsta vyrobíme menší knedlíky a⁢ do každého ‌vložíme uvařené‍ vejce.
  5. Knedlíky vaříme ve vroucí vodě cca 15 minut.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *