Rychlý a chutný‍ recept na tradiční české jídlo – knedlo-zelo-vepřo-zelo-z to matekasna. Sledujte návod krok za krokem a připravte ⁢si lahodné jídlo plné vůně a chuti doma. Užijte si tradiční pokrm ‍plný českých tradic! Suroviny:

  • 500g hladké mouky
  • 1 balíček kynutého těsta
  • 1 větší hlávka zelí
  • 400g vepřového masa
  • 2 cibule
  • sůl, pepř, kmín

Postup:

  1. Nejprve si připravíme kynuté těsto podle návodu na balení.
  2. V hrnci osolíme vodu a přivedeme‌ k varu.
  3. Na pánev dáme na oleji nakrájenou cibuli a opečeme dozlatova.
  4. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso⁢ a osmažíme.
  5. Přidáme na nudličky nakrájené zelí a dusíme do měkka.
  6. Uvaříme knedlíky a nakrájíme je na plátky.
  7. Suroviny ⁢smícháme dohromady a‌ podáváme posypané majoránkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *