17. 9. 2025
Autor: Dana Novotná
Knedlo-zelo-vepřo-zelo omáčka
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte tradiční české jídlo, knedlo-zelo-vepřo-zelo omáčku podle tohoto receptu.‍ Jednoduché a chutné ‍jídlo‍ plné‌ lahodné omáčky a ⁤kousků vepřového masa. Zaručeně vás zahřeje a zasytí. Sledujte recept a připravte si tuto lahůdku doma!

Suroviny

  • 1 kg vepřového masa
  • 500 g hlávkového zelí
  • 500 g brambor
  • 2 kuličky kmínu
  • sůl, pepř, majoránka
  • olej na smažení

Postup

  1. Načistěte vepřové maso na menší kousky a osolte, opepřete a posypte majoránkou.
  2. V hrnci rozehřejte⁣ olej ‌a ‍osmažte maso dozlatova.
  3. Přidejte na kostičky nakrájené ⁣brambory a orestujte.
  4. Přidejte⁢ na nudličky ⁤nakrájené zelí ‌a osmažte do měkka.
  5. Po‍ uvaření přidejte kmín a podle chuti ⁢osolte a opepřete.
  6. Podávejte s domácími houskovými knedlíky.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *