12. 10. 2025
Autor: Veronika Seidlová
Kokosová těstovina s cizrna
zdroj: Recepty 24/7

Kokosová těstovina s cizrnou je rychlý a lahodný recept plný exotických chutí. Tato veganská a bezlepková varianta tradiční italské těstoviny je bohatá na bílkoviny a vlákninu. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept plný exotických chutí hned teď!

Suroviny

  • 200 g kokosové těstoviny
  • 1 plechovka cizrny
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 rajče
  • kokosový olej
  • sůl, pepř, kurkuma

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte kokosový olej a orestujte nasekanou cibuli s prolisovaným česnekem.
  2. Přidejte nakrájené rajče a poduste do měkka.
  3. Přidejte sceděnou cizrnu a promíchejte s kořením – solí, pepřem a kurkumou.
  4. V jiném hrnci uvařte kokosovou těstovinu podle návodu na obalu.
  5. Hotovou těstovinu smíchejte s cizrnou a zeleninou, nechte spolu prohřát a podávejte.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *