9. 12. 2025
Autor: Veronika Seidlová

zdroj: Recepty 24/7
Zamilujte si křupavé tofu s česnekem a cibulí díky jednoduchému receptu plnému chuti a výživy. Tofu je zde kombinováno s osvěžujícím česnekem a sladkou cibulí, což vytváří dokonalou kombinaci pro vaše chutě. Vyzkoušejte tento lahodný vegetariánský pokrm a dopřejte svému tělu zdravou a výživnou večeři plnou bílkovin.
Suroviny
- 300g tofu
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce oleje
- sůl a pepř podle chuti
Postup
- Na pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme na kostičky nakrájené tofu, dokud není z obou stran zlatě hnědé.
- Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Restujeme do měkkého stavu.
- Přidáme sójovou omáčku a dochutíme solí a pepřem podle chuti.
- Můžeme podávat s rýží nebo quinoou. Dobrou chuť!




