9. 12. 2025
Autor: Veronika Seidlová
Křupavé tofu s česnekem a cibulí
zdroj: Recepty 24/7

Zamilujte si křupavé tofu s česnekem a cibulí díky jednoduchému receptu plnému chuti a výživy. Tofu je zde kombinováno s osvěžujícím česnekem a sladkou cibulí, což vytváří dokonalou kombinaci pro vaše chutě. Vyzkoušejte tento lahodný vegetariánský pokrm a dopřejte svému tělu zdravou a výživnou večeři plnou bílkovin.

Suroviny

  • 300g tofu
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžíce oleje
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme na kostičky nakrájené tofu, dokud není z obou stran zlatě hnědé.
  2. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Restujeme do měkkého stavu.
  3. Přidáme sójovou omáčku a dochutíme solí a pepřem podle chuti.
  4. Můžeme podávat s rýží nebo quinoou. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *