Vyzkoušejte lahodné kuřecí korma s mákem a jogurtem! Tento recept kombinuje jemně kořeněné kuřecí maso s křupavým mákem a svěžím jogurtovým dresinkem. Skvělá volba pro těch, kteří milují exotickou chuť indické kuchyně. Zkuste ho dnes!
Suroviny:
- 500g kuřecího masa
- 2 cibule
- 2 lžíce oleje
- 2 lžičky korma koření
- 100g máku
- 200ml řeckého jogurtu
- sůl a pepř podle chuti
Postup:
- Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli.
- Přidejte na kostky nakrájené kuřecí maso a orestujte ho dozlatova.
- Přidejte korma koření, sůl a pepř a promíchejte.
- Podlijte vodou a nechte dusit do měkka.
- Přidejte mák a vařte ještě 10 minut.
- Na závěr vmíchejte řecký jogurt a podávejte s rýží nebo chlebem.




