Vyzkoušejte lahodné kuřecí rizoto s intenzivní chutí černého česneku. Tento recept je perfektní kombinací jemného kuřecího masa a kořeněného česneku, který dodává pokrmu neodolatelnou chuť. Zkuste připravit toto skvělé rizoto a užijte si chutný a vydatný oběd nebo večeři.
Suroviny
- 200g kuřecího masa
- 1 šálek rýže
- 1 cibule
- 2 stroužky černého česneku
- 1 lžíce olivového oleje
- 500ml kuřecího vývaru
- 1 lžička másla
- sůl
- pepř
- petržel na ozdobu
Postup
- Na pánvi rozehřejte olivový olej a osmahněte nakrájenou cibuli a nakrájený česnek.
- Přidejte nakrájené kuřecí maso a opékejte, dokud nezezlátne.
- Přidejte rýži a restujte, dokud nezačne sklovinatět.
- Postupně přilévejte horký kuřecí vývar a vařte rizoto do měkka.
- V poslední fázi vmíchejte máslo a dochuťte solí a pepřem.
- Před podáváním ozdobte jemně nasekanou petrželí.




