13. 10. 2025
Autor: Eva Komárková
Kuřecí saltimbocca s limetkou
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte ⁤lahodné ⁣italské⁤ jídlo ‌Kuřecí‌ saltimbocca s⁣ limetkou, které spojuje svěží chuť citrusového ovoce s⁢ pikantními⁤ kousky křupavého kuřecího masa. Tento recept je jednoduchý na přípravu a skvěle ​chutná. Vyzkoušejte ho ještě dnes a učiňte svůj oběd nebo večeři nezapomenutelným zážitkem.

Suroviny

  • 4⁢ kuřecí plátky
  • 4 plátky parmazánu
  • 4 plátky pršuta
  • 1 limetka
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Postup

  1. Na každý kuřecí plátek položte plátek‍ parmazánu‍ a pršuty.
  2. Omyjte ‍limetku, nastrouhejte její​ kůru a‍ vymačkejte šťávu.
  3. Pokapte kuřecí saltimbocca ⁤limetkovou šťávou a posypte limetkovou kůrou, solí a pepřem.
  4. Rozpalte pánvičku⁣ s ​trochou olivového oleje a smažte saltimbocca z obou stran dozlatova.
  5. Servírujte s rýží nebo bramborami a dobrou chutí!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *