Vyzkoušejte lahodné Kuřecí stir-fry s čínskou zeleninou! Tento recept kombinuje šťavnaté kousky kuřecího masa s čerstvou zeleninou orestovanou v exotické čínské omáčce. Svižně připravené jídlo, plné bohatých chutí a aromatických vůní. Vyzkoušejte tento jednoduchý a zdravý recept ještě dnes!
Suroviny
- 400 g kuřecích prsou, nakrájených na nudličky
- 200 g směsi čínské zeleniny (např. cuketa, mrkev, celer, paprika)
- 3 stroužky česneku, nasekané
- 1 cibule, nakrájená na půlkolečka
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce oleje
- sůl, pepř, čerstvá petrželka na dochucení
Postup
- Na rozpáleném oleji osmažte nakrájenou cibuli a česnek, dokud nezačnou lehce hnědnout.
- Přidejte kuřecí maso a smažte ho dozlatova.
- Přidejte směs čínské zeleniny a restujte ji spolu s masem asi 5 minut, dokud zelenina nezměkne.
- Přidejte sójovou omáčku, med, sůl a pepř podle chuti. Nechte povařit ještě asi 2 minuty.
- Podávejte horké, posypané nasekanou petrželkou. Podávejte s rýží nebo nudlemi.




