Masový gulaš s cizrnou a rýží je lahodné jídlo plné chutí a vůní. Vyzkoušejte tento recept a užijte si bohatou kombinaci masa, zeleniny a koření. Skvělá volba pro každodenní oběd nebo večeři, která vašim chuťovým buňkám rozverně potěší. Naučte se vařit gulaš jako profík a překvapte své blízké tímto lahodným pokrmem. Zde je krok za krokem návod, jak připravit masový gulaš s cizrnou a rýží a oslnit své okolí svými kulinářskými dovednostmi.

Suroviny

  • 500g hovězího masa
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce koření na gulaš
  • 1 plechovka cizrny
  • 200g rýže
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na oleji osmahneme na kostky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek.
  2. Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a opečeme z obou stran dozlatova.
  3. Přidáme koření na gulaš, zalijeme vodou a necháme dusit, dokud maso není měkké.
  4. Přidáme cizrnu a necháme provařit chvilku.
  5. V samostatné nádobě uvaříme rýži podle návodu na obalu.
  6. Gulaš dochutíme solí a pepřem a podáváme s vařenou rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *