Milanesa de pollo je italský pokrm, který se skládá z plátků kuřecího masa, které jsou obaleny v mouce, vejcích a strouhankách a poté smaženy na pánvi. Tato chutná specialita je oblíbená po celém světě a připravit ji můžete i doma. Podívejte se na náš recept a uvařte si skvělou milanesu de pollo!

Suroviny

  • 4 kousky kuřecího masa
  • 2 vejce
  • 1 šálek strouhanky
  • sůl a pepř podle chuti
  • olej na smažení

Postup

  1. Nejprve si připravíme milanesu. Kuřecí maso naklepeme do rovnoměrné tloušťky a osolíme a opepříme podle chuti.
  2. V míse si rozklepneme vejce a do druhé misky si připravíme strouhanku.
  3. Kousek masa nejprve ponoříme do rozšlehaného vejce a pak ho obalíme ve strouhance.
  4. Pokračujeme stejně se všemi kousky masa.
  5. Na pánvi si rozehřejeme olej a smažíme milanesy z obou stran, dokud nejsou zlatavě hnědé.
  6. Hotové milanesy můžeme podávat třeba s bramborovým salátem nebo rýží. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *