Nechte se unést exotickou chutí s japonskou miso polévkou s tofu a varečkou. Tento recept vám přinese chuťový zážitek plný harmonie a zdraví. Vyzkoušejte ho ještě dnes!
Suroviny:
- 150g tofu
- 1 cibule
- 1 mrkev
- 1 brambor
- 50g špenátu
- 1 lžíce miso pasty
- 2 varečky
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžička oleje
- 750ml vývaru
Postup:
- Na pánvi osmahneme kostky tofu dozlatova a odložíme stranou.
- Orestujeme nakrájenou cibuli na oleji, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a brambor a restujeme dalších pár minut.
- Přilijeme vývar, necháme provařit a přidáme miso pastu a sójovou omáčku.
- V hrnci uvaříme vody na vaření varných vareček.
- Přidáme do polévky na kolečka nakrájené varečky a necháme vařit do změknutí.
- Přidáme osmahnuté tofu a špenát, necháme provařit a dochutíme podle potřeby.
- Hotovou polévku rozdělíme do mís a můžeme podávat. Dobrou chuť!




