Zkusíte-li připravit ‍lahodné jídlo, pečený⁤ králík s medem a tymiánem je skvělou volbou. ⁢Tento recept ‌kombinuje jemnou chuť ⁢králíka s⁤ medovou sladkostí a aromatickou bylinkou tymiánem. Naučte se, jak připravit tento lahodný pokrm a překvapte své blízké báječnou chuťovou explozí!

Suroviny

  • 1 králík
  • 4 lžíce medu
  • 4 větvičky tymiánu
  • 4 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • sůl,⁣ pepř
  • olej

Postup

  1. Králíka rozřízněte na menší kousky.
  2. Cibuli a česnek nakrájejte na kolečka.
  3. Na pánvi rozpálte olej a osmahněte cibuli, česnek a tymián.
  4. Přidejte králika a smažte z obou stran, ‍dokud nebude zlatě⁢ hnědý.
  5. Přidejte med a podlijte trochou vody.
  6. Přiklopte poklicí a ‍pečte v troubě ‌na 180 stupňů asi 45 minut.
  7. Pokrm dochuťte solí ⁤a pepřem podle chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *