Skvělý recept na klasické pečené vepřové s bramborem, které zaručeně potěší celou rodinu. Naučte se připravit lahodné a šťavnaté maso spolu se zapečenými bramborami doma. Jedině s námi můžete objevit kouzlo tohoto jednoduchého a chutného jídla!
Suroviny
- 600g vepřového boku
- 1kg brambor
- 3 stroužky česneku
- 1 cibule
- olej
- sůl, pepř, majoránka, kmín
Postup
- Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme do mírně měkkého stavu.
- Vepřový bok omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Nakrájený bůček osolíme, opepříme, posypeme majoránkou a kmínem.
- Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky.
- Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm kousky bůčku z obou stran až zezlátnou.
- Přidáme cibuli a česnek a necháme osmahnout dozlatova.
-
-




