Chutný recept na picanhu s chimichurri a kukuřicí, který vás okouzlí jedinečnou‍ kombinací ‍chutí a vůní. Picanha je krásně upečená na grilu a podávaná s osvěžujícím chimichurrim a kukuřicí. Neodolatelná kombinace argentinského grilovaného masa s pikantní omáčkou a sladkou kukuřicí, která potěší ⁢každého gurmána. Vyzkoušejte tento lahodný recept a dopřejte si‌ lahodnou chuť již dnes!

Suroviny

  • 1 kg ‌picanha
  • 2 lžíce ‍olivového oleje
  • Sůl a čerstvě mletý černý pepř
  • 1 kukuřice

Postup

  1. Připravte marinádu ⁣smícháním olivového oleje, soli a⁣ pepře. ‍Natřete picanhu marinádou a nechte ji odpočívat minimálně 1 hodinu.
  2. Předehřejte gril na vysokou teplotu. Picanhu opečte na grilu zhruba 5 minut z každé ⁣strany,‍ dokud není krásně zezlátnutá a upečená ​podle vašich preferencí.
  3. Mezitím vařte kukuřici ve slupce ve vroucí osolené vodě asi 10 minut. ‍Poté ji oloupejte a přidejte na ‍gril‍ ke kouskům picanhy, aby se také ⁢zezlátnula.
  4. Na závěr připravte chimichurri omáčku podle vašeho oblíbeného receptu a podávejte ji společně s picanhou a kukuřicí.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *