Chutný recept na picanhu s chimichurri a kukuřicí, který vás okouzlí jedinečnou kombinací chutí a vůní. Picanha je krásně upečená na grilu a podávaná s osvěžujícím chimichurrim a kukuřicí. Neodolatelná kombinace argentinského grilovaného masa s pikantní omáčkou a sladkou kukuřicí, která potěší každého gurmána. Vyzkoušejte tento lahodný recept a dopřejte si lahodnou chuť již dnes!
Suroviny
- 1 kg picanha
- 2 lžíce olivového oleje
- Sůl a čerstvě mletý černý pepř
- 1 kukuřice
Postup
- Připravte marinádu smícháním olivového oleje, soli a pepře. Natřete picanhu marinádou a nechte ji odpočívat minimálně 1 hodinu.
- Předehřejte gril na vysokou teplotu. Picanhu opečte na grilu zhruba 5 minut z každé strany, dokud není krásně zezlátnutá a upečená podle vašich preferencí.
- Mezitím vařte kukuřici ve slupce ve vroucí osolené vodě asi 10 minut. Poté ji oloupejte a přidejte na gril ke kouskům picanhy, aby se také zezlátnula.
- Na závěr připravte chimichurri omáčku podle vašeho oblíbeného receptu a podávejte ji společně s picanhou a kukuřicí.




