Baví vás indická kuchyně? Vyzkoušejte pikantní recept na kuřecí korma s hráškem! Tato lahodná a kořeněná směs omáčky se zvýrazňuje o jemné hráškové kuličky, které dodají pokrmu svěží chuť. Získejte inspiraci z Indie a uvařte si skvělou večeři plnou exotických chutí!

Suroviny

  • 500 g kuřecího masa na kostce
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 červená paprika
  • 1 lžíce oleje
  • 2 lžičky mleté papriky
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička kurkumy
  • 200 g hrášku
  • sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm nakrájenou cibuli se stroužky česneku.
  2. Přidáme kuřecí maso a restujeme ho dozlatova.
  3. Vejdejme papriku nakrájenou na proužky a nechejme ji zjemnit.
  4. Přisypeme mletou papriku, kmín, kurkumu, sůl a pepř. Dobře promícháme.
  5. Přidáme hrášek a necháme provařit, dokud není kuřecí maso měkké a hrášek hotový.
  6. Podáváme s rýží nebo naan chlebem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *