4. 5. 2024
Autor: Eva Komárková
Pizza Margherita s bazalkou and mozzarelou.
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si klasickou italskou lahůdku s receptem ⁤na domácí Pizza Margherita s⁢ čerstvou bazalkou a lahodnou mozzarellou. Naučte se, jak jednoduše‌ připravit⁤ tu nejlepší pizzu přímo z pohodlí vaší kuchyně. Buďte mistři ⁤v italské kuchyni a pořádně si pochutnejte!

Suroviny

  • 500g pizzového těsta
  • 200g mozzarelly
  • 4 rajčata
  • 1 balení čerstvé bazalky
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup

  1. Rajčata ⁤nakrájejte na tenké plátky.
  2. Natrhjte čerstvou bazalku na menší kousky.
  3. Předklopte pizzové těsto na plech vyložený pečicím papírem.
  4. Na těsto položte plátky rajčat a mozzarellu.
  5. Pizza může být ochucena olivovým olejem, soli a pepřem podle chuti.
  6. Pečte v předehřáté troubě na 200 stupňů asi 15-20 minut, dokud není těsto zlatavě hnědé.
  7. Před podáváním posypte čerstvě nasekanou bazalkou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *