Vyzkoušejte tento osvěžující recept na domácí punčovou zmrzlinu s ovocem. Tato lahodná zmrzlina zabalí vaše chuťové buňky do chuťových vjemů punče a svěžího ovocného pyré. Ideální do zimy, i dohromady v létě. S návodem na přípravu a ingrediencemi. Vyzkoušejte náš recept ještě dnes!

Suroviny:

  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 200 ml kondenzovaného mléka
  • 100 ml červeného ovocného punče
  • 100 g různého ovocí (např. jahody, borůvky, maliny)

Postup:

  1. Ve vhodné míse smíchejte smetanu ke šlehání s kondenzovaným mlékem.
  2. Pomalu přilijte červený ovocný punč a důkladně promíchejte.
  3. Přidejte nasekané kousky různého ovocí a opatrně je vmíchejte do směsi.
  4. Nalijte směs do formy na zmrzlinu a dejte do mrazáku na minimálně 4 hodiny (ideálně přes noc).
  5. Hotovou zmrzlinu můžete podávat s čerstvým ovocem nebo polevou z punče.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *