Vyzkoušejte lahodné a bohaté risotto se špenátem a pancettou. Tento recept kombinuje krémovou rýži s osvěžujícím špenátem a slanou pancettou pro dokonalou chuťovou explozi. Vyzkoušejte ho ještě dnes a ukažte své kuchařské dovednosti!
Suroviny
- 200 g arborio rýže
- 100 g pancetty
- 200 g čerstvého špenátu
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 l zeleninového vývaru
- 50 g Parmezánu
- 1 polévková lžíce másla
- olivový olej
- sůl, pepř
Postup
- Na pánvi osmažte na olivovém oleji nakrájenou pancettu, cibuli a stroužky česneku.
- Přidejte rýži a restujte dozlatova.
- Postupně přilévejte vývar a neustále míchejte, dokud rýže nezměkne.
- Přidejte na jemno nakrájený špenát a nechte chvíli provařit.
- Přidejte máslo, nastrouhaný Parmezán a dochuťte solí a pepřem.
- Servírujte posypané s dalším Parmezánem.




