Vyzkoušejte lahodné ⁢a bohaté ​risotto se⁣ špenátem​ a pancettou. Tento recept kombinuje krémovou rýži s osvěžujícím ‌špenátem a slanou pancettou pro⁣ dokonalou chuťovou⁢ explozi. Vyzkoušejte ho ještě dnes a ukažte své ‍kuchařské dovednosti!​

Suroviny

  • 200 g arborio rýže
  • 100 g pancetty
  • 200 g⁣ čerstvého špenátu
  • 1 cibule
  • 2 stroužky‍ česneku
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 50​ g⁤ Parmezánu
  • 1 polévková lžíce másla
  • olivový⁤ olej
  • sůl, pepř

Postup

  1. Na pánvi osmažte na olivovém ⁤oleji nakrájenou pancettu, cibuli a ⁣stroužky česneku.
  2. Přidejte⁢ rýži a​ restujte dozlatova.
  3. Postupně přilévejte vývar a neustále‌ míchejte, dokud rýže nezměkne.
  4. Přidejte na jemno nakrájený špenát ‍a nechte chvíli‍ provařit.
  5. Přidejte máslo, nastrouhaný Parmezán a ‌dochuťte solí a pepřem.
  6. Servírujte posypané s dalším ‍Parmezánem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *