Vyzkoušejte lahodné rizoto se špenátem a sýrem, které jednoduše připravíte během pár minut. Tento recept je ideální pro milovníky italské kuchyně a zdravého stravování. Vychutnejte si kombinaci krémové rýže, čerstvého špenátu a lahodného sýra, která vám jistě zaručí perfektní chuťový zážitek. S naším receptem se stanete skvělým kuchařem i pro náročné gurmány. Zkuste ho hned! Suroviny:
- 200g rýže na rizoto
- 1 cibule
- 200g čerstvého špenátu
- 50g másla
- 1 liter zeleninového vývaru
- 100g parmazánu
- sůl, pepř
Postup:
- Na pánvi rozehřejte máslo a osmahněte na něm nasekanou cibuli.
- Přidejte rýži a restujte, dokud není sklenutá.
- Postupně přilévejte zeleninový vývar a vařte rizoto podle návodu na obalu rýže.
- Přidejte nakrájený špenát a parmazán a promíchejte do hladka.
- Ochutnejte a dochuťte solí a pepřem podle chuti.
- Servírujte teplé a ozdobte parmezánem. Dobrou chuť!





