12. 10. 2025
Autor: Petr Kolář
Ryba na horkém kamenu
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si lahodnou rybu připravenou na horkém kamenu s exotickými dochucovadly. Tento recept nejenže potěší vaše chuťové buňky, ale také vám zajistí zážitek z přípravy přímo před vašima očima. Sledujte, jak se ryba peče přímo na vašem stole a užijte si autentického gastronomického zážitku s rybou na horkém kamenu.

Suroviny

  • ryba (losos, pstruh, candát)
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • citronová šťáva
  • olivový olej

Postup

  1. Připravte horký kámen nebo kamennou desku a zahřejte ji na dostatečně vysokou teplotu.
  2. Mezitím rybu osolte a opepřete, pokapejte citronovou šťávou a olejem.
  3. Položte rybu na horký kámen a pečte podle druhu ryby a vašich preferencí (asi 5-10 minut na každou stranu).
  4. Podávejte ihned s citronem a bylinkami podle chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *