Vyzkoušejte náš recept na křupavou rybu s lahodnou bylinkovou krustou. Tato jednoduchá a chutná kombinace ryby s bylinkami udělá z vašeho oběda nezapomenutelný zážitek. Sledujte náš recept a dejte svému jídlu nový rozměr!
Suroviny
- 4 filety ryby (losos, treska, platýs atd.)
- Čerstvé bylinky podle chuti (např. petržel, tymián, rozmarýn)
- 4 stroužky česneku
- 80g strouhanky
- 80g rozpuštěného másla
- Sůl a pepř
Postup
- Nastrouhejte česnek a bylinky a smíchejte je se strouhankou.
- Přidejte rozpuštěné máslo a promíchejte, dokud nevznikne krusta.
- Očistěte rybí filety a osušte je papírovou utěrkou.
- Předehřejte troubu na 180°C.
- Pokapejte ryby olejem a osolte a opepřete je.
- Natřete ryby bylinkovou krustou a dejte je do trouby na 15-20 minut, dokud nejsou zlatě hnědé.
- Podávejte s citronem a vařenými brambory nebo zeleninou.




