Vyzkoušejte náš recept na křupavou rybu s lahodnou bylinkovou krustou. Tato jednoduchá a chutná kombinace ryby s bylinkami udělá z vašeho oběda nezapomenutelný zážitek. Sledujte náš recept a dejte svému jídlu nový rozměr!

Suroviny

  • 4 filety ryby (losos, treska, platýs atd.)
  • Čerstvé bylinky podle chuti (např. petržel, tymián, rozmarýn)
  • 4 stroužky česneku
  • 80g strouhanky
  • 80g rozpuštěného másla
  • Sůl a pepř

Postup

  1. Nastrouhejte česnek a bylinky a smíchejte je se strouhankou.
  2. Přidejte rozpuštěné máslo a promíchejte, dokud nevznikne krusta.
  3. Očistěte rybí filety a osušte je papírovou utěrkou.
  4. Předehřejte troubu na 180°C.
  5. Pokapejte ryby olejem a osolte a opepřete je.
  6. Natřete ryby bylinkovou krustou a dejte je do trouby na 15-20 minut, dokud nejsou zlatě hnědé.
  7. Podávejte s citronem a vařenými brambory nebo zeleninou.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *