8. 10. 2025
Autor: Michaela Srncová
Rybí kari s olivami a citronem
zdroj: Recepty 24/7

Rybí kari s olivami a citronem je lahodný a exotický recept, který okouzlí vaše chuťové buňky. Kombinace rybího masa s omáčkou plnou aromatických koření, oliv a čerstvé citronové šťávy vytvoří neodolatelnou chuťovou explozi. Vyzkoušejte tento jednoduchý, ale elegantní recept a udělejte si svůj vlastní malý kulinářský zážitek.

Suroviny

  • 400g rybího masa (například losos)
  • 2 lžíce kari pasty
  • 1 citron
  • 100g černých oliv
  • 2 lžíce olivového oleje
  • Sůl a pepř podle chuti

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olivový olej.
  2. Přidejte kari pastu a restujte, dokud nezačne vonět.
  3. Přidejte na kostky nakrájené rybí maso a osmažte z obou stran.
  4. Přidejte na plátky nakrájený citron a olivy.
  5. Osolte a opepřete podle chuti.
  6. Dušte pod pokličkou do měkka.
  7. Pak můžete podávat s rýží nebo chlebem.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *