30. 11. 2025
Autor: Roman Žák
Sádlo, cibule, hovězí, sýr gratin
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodný recept na tradiční klasiku – sádlo, cibule, hovězí a sýr gratin. Tento chutný pokrm určitě potěší Vaše chuťové buňky a bude skvělým doplňkem k obědu nebo večeři. Sledujte náš jednoduchý recept a užijte si skvělou kombinaci chutí.

Suroviny

  • 200g sádla
  • 2 cibule
  • 400g hovězího masa
  • 100g sýra na gratin
  • 1 lžíce oleje
  • sůl, pepř

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm kostky hovězího masa.
  2. Přidejte nakrájenou cibuli a smažte, dokud cibule nezezlátne.
  3. Přidejte nakrájené sádlo a nechte chvíli restovat.
  4. Přidejte sůl a pepř podle chuti.
  5. Směs přendejte do pekáče a posypte strouhaným sýrem.
  6. Předehřát troubu na 180°C a pečte gratin 20-25 minut, nebo dokud sýr nezezlátne.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *