29. 10. 2025
Autor: Petr Kolář
Samgyeopsal – vepřové karbanátky s kimchi
zdroj: Recepty 24/7

Vyzkoušejte lahodné korejské jídlo Samgyeopsal – křehká vepřová karbanátka podávaná s pikantní kimchi zelím. Tento recept vám přinese nezapomenutelnou chuťovou zkušenost plnou exotických chutí a vůní. Ponořte se do korejské kuchyně a dopřejte si nezapomenutelný gastronomický zážitek!

Suroviny

  • 300 g vepřového břišního masa (samgyeopsal)
  • Kimchi
  • Sójová omáčka
  • Česnek
  • Červená paprika
  • Cukr
  • Sůl
  • Černý pepř

Postup

  1. Nařízněte vepřové břišní maso na tenké plátky.
  2. Připravte marinádu smícháním sójové omáčky, nasekaného česneku, červené papriky, cukru, soli a černého pepře.
  3. Marinujte maso v připravené směsi a nechte odležet minimálně 30 minut.
  4. Na rozpálené pánvi opečte maso z obou stran dozlatova.
  5. Servírujte maso se zahuštěným kimchi a rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *