10. 4. 2024
Autor: Roman Žák
Slepice s hranolkami a salátem
zdroj: Recepty 24/7

Užijte si chutný a jednoduchý recept na slepice s hranolkami a salátem. Vychutnejte si kombinaci křupavého masa, lahodných hranolek a osvěžujícího salátu. Skvělá volba pro rychlý a chutný oběd nebo večeři. Sledujte náš krok za krokem recept a překvapte své chuťové buňky!

Suroviny

  • 4 slepice
  • 400g hranolek
  • salátová zelenina podle chuti (např. rajčata, okurky, paprika)
  • dresink podle chuti
  • sůl a pepř
  • olej na smažení

Postup

  1. Slepice očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na menší kousky.
  2. Hranolky osušíme a na pánvi si je osmažíme do zlatova.
  3. Na druhé pánvi si rozehřejeme olej a opečeme na něm kousky slepice ze všech stran do zlatova. Osolíme a opepříme.
  4. Salátovou zeleninu omyjeme, nakrájíme a smícháme s dresinkem.
  5. Slepice podáváme s hranolkami a salátem. Dobrou chuť!

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *