Smažený rýžový nákyp s kuřecím masem je lahodná a zasytující pochoutka, kterou si zamilují i ti nejnáročnější gurmáni. S tímto receptem si jednoduše připravíte chutné jídlo plné syrových chutí a vůní. Sledujte postup a udělejte si tento skvělý pokrm i vy doma.
Suroviny:
- 200g kuřecího masa
- 2 hrnky vařené rýže
- 1 cibule
- 1 paprika
- 4 vejce
- 50g hrášku
- sůl, pepř, kari k koření
- olej na smažení
Postup:
- Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme nakrájenou cibuli a papriku.
- Přidáme nakrájené kuřecí maso a restujeme dozlatova.
- Přidáme vařenou rýži a promícháme.
- Přidáme hrášek a koření podle chuti.
- V míse rozklepneme vejce a přidáme k nim směs s rýží. Dobře promícháme.
- Vložíme směs zpět na pánvi a opékáme dozlatova, občas promícháváme.
- Hotový nákyp můžeme posypat nasekanou petrželkou a podávat. Dobrou chuť!




