Užijte si lahodné Španělské empanadas s masem s receptem plným chuti a exotiky ve vaší kuchyni. Skvělá kombinace křehkého těsta a pikantní náplně z masa bude lahodit vašim chuťovým buňkám. Podívejte se na náš jednoduchý recept a připravte si tyto lahodné empanadas doma!
Suroviny:
- 400g hovězího masa
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 červená paprika
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- 1 lžička sladké papriky
- sůl, pepř
- listové těsto
- 1 vejce
Postup:
- Na pánvi osmahneme na kostky nakrájené hovězí maso.
- Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, česnek a papriku a dusíme, dokud není maso měkké.
- Přidáme rajčatový protlak, sladkou papriku, sůl a pepř a necháme krátce provařit.
- Listové těsto rozválíme a nakrájíme na menší kruhy.
- Na každý kruh dáme lžíci směsi s masem a uzavřeme do tvaru půlměsíce.
- Okraje těsta zlehka zk




