Vyzkoušejte lahodný recept na tempuru s vepřovým masem a rýží. Tento japonský pokrm je plný chutí a jednoduše se připravuje. S trochou cviku si ho snadno připravíte i doma!
Suroviny
- 400g vepřového masa (nasekaného na nudličky)
- 1 šálek hladké mouky
- 1 šálek vody
- 1 vajíčko
- 1 šálek strouhanky
- 1 šálek oleje na smažení
- sójová omáčka a wasabi na podávání
- vařená rýže
Postup
- V misce smíchejte mouku, vodu a vajíčko na hladké těsto.
- Přidejte kousek masa do těsta a následně obalte ve strouhance.
- Ohřejte olej na pánvi a vepřové maso smažte dozlatova.
- Odložte na papírovou utěrku, aby se zbavilo přebytečného oleje.
- Na talíři servírujte smažené maso s vařenou rýží, sojovou omáčkou a wasabi.




