Užijte si lahodné a zdravé jídlo s receptem na tresku s avokádem a mangem. Tato kombinace čerstvých mořských ryb s exotickým ovocem vytváří dokonalou harmonii chutí. Sledujte náš jednoduchý recept a bavte se při vaření!

Suroviny

  • 4 filety tresky
  • 1 avokádo
  • 1 mango
  • čerstvá petrželka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • česnek

Postup

  1. Nejprve si připravíme marinádu. V misce smícháme olivový olej, prolisovaný česnek, nastrouhanou citrónovou kůru, šťávu z citronu, sůl a pepř.
  2. Tresku omyjeme a osušíme. Poté ji vložíme do marinády a necháme odležet minimálně 30 minut v lednici.
  3. Avokádo a mango oloupeme, zbavíme pecky a nakrájíme na menší kousky.
  4. Petrželku nasekáme na jemné kousky.
  5. Na rozpálené pánvi opékáme filety tresky z obou stran dozlatova.
  6. Smaženou tresku podáváme s avokádem a mangu na talíři, posypeme nasekanou petrželkou a můžeme přidat ještě trochu olivového oleje.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *