Vyzkoušejte naše lahodné veganské fazolové chili sin carne plné chuti a živých bylinek. Tento recept je ideální pro všechny milovníky mexické kuchyně, kteří si přejí lahodnou, veganskou alternativu k tradičnímu chili con carne. Připravte si ho snadno a rychle a dopřejte si lahodný zážitek plný aroma a chuti.
Suroviny
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 paprika
- 1 plechovka červené fazole
- 1 plechovka nakrájených rajčat
- 1 plechovka kukuřice
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžička kmínu
- sůl a pepř podle chuti
Postup
- Na rozpáleném oleji osmahneme nasekanou cibuli a prolisovaný česnek.
- Přidáme nakrájenou papriku a restujeme, dokud paprika nezměkne.
- Přidáme mletou papriku a kmín a promícháme.
- Poté přidáme odkapanou a propláchnutou červenou fazoli, nakrájená rajčata s šťávou a kukuřici.
- Osolíme, opepříme a podle chuti můžeme přidat další koření.
- Necháme vařit asi 15-20 minut, dokud se všechny chutě propojí.
- Podáváme s rýží nebo bramborem s avokádem a koriandrem na ozdobu.




