Vyzkoušejte recept na tradiční vídeňské jídlo – vepřo knedlo⁢ zelo. Kombinace ⁢šťavnatého vepřového​ masa, domácích bramborových knedlíků⁤ a ⁢kyselého zelí⁣ vám jistě zaručí ‌skvělou chuťovou explozi. Neodolatelná kombinace chutí, kterou ⁢si zamilujete! Sledujte náš jednoduchý⁤ recept a připravte si skvělý vídeňský ⁢pokrm doma.⁢

Suroviny

  • 600g vepřového masa
  • 200g uzeného masa
  • 500g ‌knedlíků
  • 1 hlávka zelí
  • 2​ cibule
  • 4 stroužky česneku
  • olej na‍ smažení
  • sůl, pepř a kmín dle⁣ chuti

Postup

  1. Nejprve nakrájejte⁢ vepřové ‌maso a uzené maso na menší kousky.
  2. Cibuli a česnek oloupejte ​a nakrájejte ⁣na ‌jemno.
  3. V hrnci rozehřejte ⁢olej a osmažte cibuli s česnekem dozlatova.
  4. Přidejte⁤ nakrájené ⁤vepřové maso a uzené maso a osmahněte⁢ z obou stran.
  5. Přidejte na kostky nakrájenou‌ hlávku zelí a nechte dusit do‌ měkka.
  6. V‌ pánvi si osmažte na kostky nakrájené knedlíky.
  7. K masu a zelí přidejte osmažené ⁤knedlíky a promíchejte.
  8. Přidejte sůl, pepř⁢ a kmín dle⁣ chuti a‍ nechte chvíli provařit.
  9. Hotové jídlo ⁢podávejte teplé⁣ a⁤ ozdobené ​bylinkami.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *