Zeleninový guláš s klobásou je jednoduchý, chutný recept, který potěší každého milovníka tradičního českého jídla. Kombinace zelí, brambor, cibule a koření vytváří lahodnou a sytou kombinaci při vaření guláše. Skvělá volba pro rychlou a lahodnou večeři! Nakupte suroviny a pusťte se do vaření tohoto skvělého pokrmu.

Suroviny:

  • 1 stredne veľká kapusta
  • 3 veľké zemiaky
  • 2 cibule
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice slnečnicového oleja
  • 200g klobásy
  • 1 lyžica mletej papriky
  • soľ a korenie podľa chuti

Postup:

  1. Na panvici si osmahneme na oleji nakrájanú cibuľu a cesnak.
  2. Pridáme nakrájanú kapustu a zemiaky nakrájané na kocky.
  3. Zalejeme vodou, pridáme mletú papriku a necháme variť, kým zemiaky nezmäknú.
  4. Nakoniec pridáme nakrájanú klobásu a dochutíme soľou a korením.
  5. Guláš necháme ešte chvíľu povariť, aby sa chute preliali.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *