Zkuste připravit lahodný indonéský národní pokrm s kuřecím masem doma! Tento autentický recept vám přinese exotické chutě a vůně přímo z Indonésie. Nechte se unést exotickými kořeněnými omáčkami a křupavým kuřecím masem, které vám rozhodně zvedne náladu. S tímto receptem si doma připravíte lahodný a autentický indonéský pochoutkový zážitek. Podívejte se na náš jednoduchý recept a připravte si tento chutný pokrm pro svou rodinu nebo přátele ještě dnes!
Suroviny
- 500g kuřecího masa
- 2 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce oleje
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 lžička kurkumy
- 1 lžička kari koření
- 1 lžička červené papriky
- sůl a pepř podle chuti
- vařená rýže k podávání
Postup
- Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
- Přidejte na kostičky nakrájené kuřecí maso a osmažte ho dozlatova.
- Přidejte sójovou omáčku, kurkumu, kari koření a červenou papriku. Ochutnejte solí a pepřem podle chuti.
- Podávejte s vařenou rýží.




