Zkuste připravit lahodný indonéský národní pokrm s kuřecím masem doma! Tento autentický recept vám přinese exotické chutě a vůně přímo z Indonésie. Nechte se unést exotickými kořeněnými omáčkami a křupavým kuřecím masem, které vám rozhodně zvedne náladu. S tímto receptem si doma připravíte lahodný a autentický indonéský pochoutkový zážitek. Podívejte se na náš jednoduchý recept a připravte si tento chutný pokrm pro svou rodinu nebo přátele ještě dnes!

Suroviny

  • 500g kuřecího masa
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 lžička kurkumy
  • 1 lžička kari koření
  • 1 lžička červené papriky
  • sůl a pepř podle chuti
  • vařená rýže k podávání

Postup

  1. Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
  2. Přidejte na kostičky nakrájené kuřecí maso a osmažte ho dozlatova.
  3. Přidejte sójovou omáčku, kurkumu, kari koření a červenou papriku. Ochutnejte solí a pepřem podle chuti.
  4. Podávejte s vařenou rýží.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *