Nechte se unést exotickou vietnamskou kuchyní s lahodným receptem na hovězí pho s čerstvou zeleninou. Tento tradiční pokrm plný chutí a vůní vám zaručeně zahřeje srdce i žaludek. Snažte se ho připravit doma a nechte se unést jeho úžasnou chuťovou kombinací!

Suroviny

  • 400g hovězího masa (např. roštěnec)
  • 100g rýže pho
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 pórek
  • 1 červená paprika
  • 1 rajče
  • čerstvý koriandr a máta
  • 4 hřebíčky, 1 skořice, 1 anýz
  • sójová omáčka, rybí omáčka, limetka, chilli

Postup

  1. Na pánev dejte hřebíčky, skořici a anýz a nechte orestovat. Přidejte na drobno nakrájenou cibuli, mrkev a pór a osmahněte.
  2. Přidejte na kostičky nakrájené maso a orestujte z obou stran. Přidejte vodu a vařte 1,5 hodiny.
  3. Přidejte rýži pho a pokračujte v vaření podle návodu na obalu rýže.
  4. Na jiné pánev dejte na kostičky nakrájenou papriku a rajče a opečte. Přidejte do polévky.
  5. Na závěr ochuťte vaši pho s čerstvým koriandrem, mátou, limetkou, chilli, sojovou a rybí omáčkou podle chuti.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *