Nasi Goreng Jediným hrncem – Snadný recept na tradiční indonéské smažené rýžové nudle, kterým vás okamžitě dostanete do lahodného exotického světa chutí. Stačí jediný hrnec a pár jednoduchých surovin k tomu, abyste si doma mohli užít autentickou asijskou pochoutku. Vyzkoušejte tento oblíbený recept ještě dnes!

Suroviny:

  • 200g vepřového masa
  • 200g kuřecího masa
  • 200g restovaných krevet
  • 300g vařeného jasmínového rýže
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 3 stroužky česneku
  • 1 zelená paprika
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička cukru
  • sůl, pepř

Postup:

  1. Na pánvi smažte nakrájené kuřecí a vepřové maso dozlatova, vyndejte z pánve a nechte odpočinout.
  2. Do stejné pánve přidejte na kostičky nakrájenou cibuli, česnek a papriku, osmažte do změknutí zeleniny.
  3. Přidejte vařený rýži a restované krevety, promíchejte.
  4. Vytvořte prostor uprostřed pánve a rozklepněte do něj vejce, míchejte dokud se nepropečou.
  5. Přidejte smažené maso zpět do pánve, zalijte sójovou omáčkou, přidejte cukr, sůl a pepř podle chuti a promíchejte vše dohromady.
  6. Pokud potřebujete, dochuťte ještě solí, pepřem, cukrem či sójovkou dle chuti.
  7. Podávejte horké.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *