Nasi Goreng Jediným hrncem – Snadný recept na tradiční indonéské smažené rýžové nudle, kterým vás okamžitě dostanete do lahodného exotického světa chutí. Stačí jediný hrnec a pár jednoduchých surovin k tomu, abyste si doma mohli užít autentickou asijskou pochoutku. Vyzkoušejte tento oblíbený recept ještě dnes!
Suroviny:
- 200g vepřového masa
- 200g kuřecího masa
- 200g restovaných krevet
- 300g vařeného jasmínového rýže
- 2 vejce
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 3 stroužky česneku
- 1 zelená paprika
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžička cukru
- sůl, pepř
Postup:
- Na pánvi smažte nakrájené kuřecí a vepřové maso dozlatova, vyndejte z pánve a nechte odpočinout.
- Do stejné pánve přidejte na kostičky nakrájenou cibuli, česnek a papriku, osmažte do změknutí zeleniny.
- Přidejte vařený rýži a restované krevety, promíchejte.
- Vytvořte prostor uprostřed pánve a rozklepněte do něj vejce, míchejte dokud se nepropečou.
- Přidejte smažené maso zpět do pánve, zalijte sójovou omáčkou, přidejte cukr, sůl a pepř podle chuti a promíchejte vše dohromady.
- Pokud potřebujete, dochuťte ještě solí, pepřem, cukrem či sójovkou dle chuti.
- Podávejte horké.




