Vyzkoušejte náš jednoduchý recept na lahodnou tempuru z výběrové zeleniny. Křupavá a chutná směs vajíčka a mouky zaručeně oslní vaše chuťové buňky. Ideální chuťová exploze pro milovníky japonské kuchyně! Zkuste připravit tento lahodný pokrm doma a překvapte své blízké!
Suroviny
- 150g cukety
- 150g papriky
- 150g cibule
- 150g mrkve
- 150g brokolice
- 150g fazole
- 150g sušených houbiček
- 150g hladké mouky
- 1 vejce
- 200ml studené vody
- sůl, pepř
- olej na smažení
Postup
- Načistěte zeleninu na menší kousky.
- Smíchejte mouku, vejce, vodu, sůl a pepř do hladkého těsta.
- Do těsta ponořte kousky zeleniny a smažte je ve vroucím oleji do zlatova.
- Hotovou tempuru můžete podávat s omáčkou nebo hojně posypat sezamovými semínky.




