Vyzkoušejte náš jednoduchý recept na lahodnou tempuru z výběrové zeleniny. Křupavá a chutná směs vajíčka a mouky zaručeně oslní vaše chuťové buňky. Ideální chuťová exploze pro milovníky japonské kuchyně! Zkuste připravit tento lahodný pokrm doma a překvapte své blízké!

Suroviny

  • 150g cukety
  • 150g papriky
  • 150g cibule
  • 150g mrkve
  • 150g brokolice
  • 150g fazole
  • 150g sušených houbiček
  • 150g hladké mouky
  • 1 vejce
  • 200ml studené vody
  • sůl, pepř
  • olej na smažení

Postup

  1. Načistěte zeleninu na menší kousky.
  2. Smíchejte mouku, vejce, vodu, sůl a pepř do hladkého těsta.
  3. Do těsta ponořte kousky zeleniny a smažte je ve vroucím oleji do zlatova.
  4. Hotovou tempuru můžete podávat s omáčkou nebo hojně posypat sezamovými semínky.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *