Bibimbap s korejským masem je tradiční ‌korejské jídlo plné chuti‌ a exotických⁣ ingrediencí. Zelenina,‌ rýže a pikantní⁤ maso vytváří ​harmonickou​ kombinaci, která okouzlí⁢ každého milovníka ‍asijské kuchyně. Vyzkoušejte tento recept doma a přenesete ⁣se do ⁤korejské restaurace přímo u vás ‍doma!‍ Sledujte jednoduchý postup ‌a ⁢připravte si ⁢lahodné⁢ Bibimbap s korejským ​masem.

Suroviny:

  • 300g hovězího⁤ masa (např. roštěnec)
  • 100g​ červené řepy
  • 100g‍ mrkve
  • 100g sušených houbových‍ směsí
  • 200g ⁢neochuceného džusu z brambor
  • 200g⁤ zálivky z pomerančů
  • 200g mléka
  • 200g sezamového oleje
  • 200g⁢ sladké⁢ chilli omáčky
  • sůl, pepř

Postup:

  1. Nejprve si připravíme marinádu z sezamového oleje, sladké chilli omáčky,⁤ soli a pepře. Maso⁢ nakrájíme‍ na tenké plátky a‌ necháme marinovat minimálně 1 hodinu.
  2. Řepu ⁢a ⁤mrkev oloupeme a ​nakrájíme ⁣na tenké​ nudličky. Smícháme je⁢ s ⁣vařeným džusem z brambor a ‍zálivkou ⁤z⁣ pomerančů.
  3. Sušené houby zalijeme horkou vodou a necháme nabobtnat. ⁤Poté je nakrájíme na menší ⁤kousky.
  4. Maso​ orestujeme na pánvi dozlatova a ⁢necháme⁤ odpočinout.
  5. V míse‍ smícháme vařenou⁢ rýži s marinovaným masem, zeleninou​ a houbami. Podáváme⁢ ihned a můžeme posypat ‌sezamovými semínky.

Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz
Přidejte si Recepty 24/7 na hlavní stránku Seznam.cz

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *